Clean Air Furniture

De bedrijfsnaam ‘Clean Air Furniture’ zegt het al: meubels die vervuilde lucht filteren en de schone lucht terug de ruimte invoeren. De meubels van Clean Air Furniture gaan volledig op in uw woon- of werkomgeving en zijn functioneel in gebruik.

Ons verhaal

Eigenlijk niet alleen ons verhaal, maar het verhaal van iedereen die zich afvraagt;

'Hoe nu verder?'

Maart 2020, de wereld staat in één klap stil. We zagen het van ver al aankomen; Een virus, toen nog onbekend, maar met de naam COVID-19, was zijn ronde aan het maken in China. Nog ver weg. Maar binnen enkele weken was er geen plek op de wereld waar Corona geen intrede had gemaakt.

En nu, ruim een jaar verder, vragen we ons af ‘ hoe nu verder?’ ‘wanneer kunnen we weer terug naar normaal’? Helemaal normaal zal het waarschijnlijk nooit meer worden, maar het ‘nieuwe normaal’ kunnen we wel zo efficiënt mogelijk inrichten. En daarin vonden wij een nieuwe uitdaging.

 

FLAT air purifiers in woonkamer.

FLAT air purifiers in slaapkamer

 

Clean Air Furniture logo

Wat maakt ons bijzonder?

Afkomstig uit de techniek en de wereld van de filtratie, waren de lijntjes vrij kort voor de ontwikkeling van Clean Air Furniture; CAF.

Met in ons achterhoofd de gedachte aan iedereen die zijn of haar werk niet meer kan uitoefenen omdat er richtlijnen zijn voor het aantal mensen in een bepaalde samenstelling, zochten wij naar oplossing om mensen wel weer bij elkaar te kunnen brengen. Al dan op veilige afstand van elkaar.

Dit resulteerde in meubels en wanddecoratie met een filterende werking. Banken, staanders, schilderijen, whiteboards en spiegels. Attributen voor in huis, fitnessruimtes, wachtkamers of kantoren, welke geen extra ruimte verbruiken; maar direct in extra gebruiksgemak voorzien en daarnaast zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact