Filtratie gevangen in een schilderij

De FLATTM air purifier plus is een perfecte filtratie oplossing voor elke ruimte. Dit 7-in-1 filtersysteem is slim, geluidstil en te bedienen met een gebruiksvriendelijke app. Er zijn diverse frames en afbeeldingen verkrijgbaar; want het oog wil ook wat!

Met slechts 9 cm dikte is de FLAT de dunste filtratie oplossing ter wereld. Toepasbaar op elke muur, in de vorm van een schilderij, whiteboard of spiegel.

Door zijn decoratieve uiterlijk zou je niet zeggen dat de FLAT een bijzonder effectieve luchtreiniger is, die in elk interieur past en waar je naast onze standaard afbeeldingen, ook je eigen foto of afbeelding in kunt zetten. Daarmee geef je de FLAT een persoonlijke uitstraling, en met de optionele ingebouwde speakers, speel je ook nog eens je eigen favoriete muziek af.

Kortom, de FLAT is niet alleen mooi om te zien en te horen, maar zorgt bovenal voor een heerlijk schoon en gezond binnenklimaat.

 

FLAT air purifiers aan wand

Clean Air Furniture FLAT lijst wissel.

 

De Vos van FLATTM

Maak kennis met de Vos in de app van Sauberair FLATTM. Deze slimme Vos heeft een neusje voor luchtkwaliteit en zal de filterinstallatie uit slaapmodus halen, mocht de luchtkwaliteit afnemen. De Vos neemt de kleinste stofdeeltjes en zelfs gevaarlijke stoffen waar en zal daarop acteren.

Daarnaast geeft hij de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en luchtdrukwaarde op een gemakkelijke manier weer.

De FLATTM air purifier is in verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo zijn de filters te bedienen met de hand of met behulp van de Vos App. Met meest uitgebreide FLATTM kunt u zelfs koppelen aan uw bluetooth om bijvoorbeeld muziek af te spelen. Lees hier meer over de standaard toepassingen en technische specificaties van elke FLATTM filtratie oplossing.

U kunt een keuze maken uit drie verschillende kleuren lijsten en hieraan een eigen invulling geven. Zo kunt u het filter naar uw eigen smaak en behoeften samenstellen. Stel uw eigen FLAT samen via onze configurator en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

FLAT air purifiers aan wand

 

Voordelen van de FLATTM

Onzichtbaar
’s Werelds dunste filteroplossing zit verstopt achter een schilderij, whiteboard of spiegel. Door zijn positie aan de muur, neemt de FLATTM geen enkele ruimte in beslag.

Hoogwaardige bluetooth-stereo speakers (optie)
Geniet van uw favoriete muziek of zet de FLATTM in als wekker.

Kosteneffectief en lange levensduur filter
Voor FLATTM hebben we een eigen kosteneffectief filtratie systeem ontwikkeld. De out-put is zo goed als het HEPA-filter. Het filter heeft een levensduur van 15.000 uur, welke stof, bacteriën, pollen en andere ziektekiemen tot 2 keer langer vasthoudt dan iedere andere luchtzuiveraar. De levensduur van 15.000 uur zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over hoge kosten van de filtervervanging.

Super energiezuinig
De FLATTM gebruik in de laagste stand slechts 1.1 ~ 1.7W en op de hoogste stand niet meer dan 38W. In slaapstand, met 1.1W, heeft de FLATTM een jaarlijksverbruik van 9,6kWh.

ClogSensTM Technology
De ClogSensTM Technology controleert het volume van de luchtstroom en vraagt u alleen het filter te vervangen wanneer het volume tot een bepaald niveau daalt. Deze functie bespaart niet alleen kosten, maar zorgt ook dat de luchtreiniger altijd in optimale conditie werkt.

loT APP-afstandsbediening
Gebruiksvriendelijke app voor de bediening en monitoring van de FLATTM.

  • FLATTM kan onder andere: PM2.5 / PM1 / VOC’s / CO2 / temperatuur / vochtigheid / atmosferische druk / stroomverbruik op de APP weergeven.
  • De optimale filtratiemodus wordt automatisch geselecteerd op basis van de grootte van de ruimte en de luchtvervuiling.
  • De APP maakt het mogelijk om overal ter wereld mee te kijken naar de status van uw FLATTM . Tevens kunt u de instellingen aanpassen.
 

FLAT air purifiers aan wand